KAJ JE X-GuardS?

X-GuardS predstavlja varnostni protiropni sistem za obarvanje denarja, ki je eno od najučinkovitejših tehničnih sredstev za preprečevanja ropov, kjer se v poslovanju rokuje z večjo količino denarja.

YouTube potrebuje vaše dovoljenje za nalaganje.
Sprejmem

KAKO DELUJE X-GuardS?

Varnostno dimno enoto X-GuardS z veliko koncentracijo barve v prahu, ki generira tudi do 30 m³ zelo gostega dima namestimo med bankovce. Zaradi izredno tanke izvedbe dimne enote, jo je mogoče vstaviti med dva bankovca tako, da je enota očem neopazna in jo je praktično nemogoče odkriti brez podrobnega in zamudnega pregleda.

Sistem temelji na stalni kriptirani komunikaciji med dimno enoto in vgrajenim oddajnikom ali sistemom oddajnikov v prostoru na način, da se ob iznosu denarja iz prostora sproži dimna enota, ki generira do 30 m³ obarvanega dima. Posledica je obarvan denar, ki s tem postane neuporaben, hkrati pa se obarvajo tudi oblačila roparja, kar pogosto olajša iskanje storilcev.

Velika koncentracija obarvanega gostega dima močno oteži pobeg roparja, saj ropar s tem na ulici opozori nase, prav tako pa ni mogoče upravljati z vozilom, v kolikor se sistem aktivira v kabini vozila.

Z uporabo posebnih mikrodelcev z unikatno vgravirano oznako, ki jih vstavimo v barvo, je mogoče kadarkoli ob prejemu tako obarvanega bankovca enostavno in natančno določiti kraj ropa.

Sistem je zaradi kriptirane unikatne komunikacije med dimno enoto in oddajnikom imun na sabotaže prav tako, pa se sistem ponastavi v primeru, da ropar odloži denar v prostoru še pred aktivacijo. Sistem zaznavanja premika vgrajen v dimni enoti varuje napravo pred naključno sprožitvijo. Tako ni bojazni, da bi se sistem aktiviral v prostoru, kjer se nahaja signal oddajnika.

KOMU JE NAMENJEN X-GuardS?

X-GuardS  je namenjen varovanje gotovine povsod tam, kjer se izvaja izmenjava gotovine med uslužbenci in strankami ter za varovanje gotovine v trezorjih.

Odlična rešitev za:

Pošte

Banke

Menjalnice

Bencinske postaje

Igralnice

Trgovine

X-GuardS

X-GuardS sestavlja poljubno število dimno barvnih enot z vgrajenimi mikrotočkami za unikatno prepoznavo barve z sprejemnikom visokofrekvenčnega kodiranega signala in baterijskim napajanjem ter oddajnik visokofrekvenčnega kodiranega signala z akumulatorskim napajanjem, ki preprečuje naključno sprožitev dimne enote.