KAJ JE X-GuardM?

X-GuardM je varnostni sistem, ki varuje osebje, poštne uslužbence in ostalo osebje, ki prenašajo ali dostavljajo gotovino in vrednostne papirje na različne lokacije izven objektov.

YouTube potrebuje vaše dovoljenje za nalaganje.
Sprejmem

KAKO DELUJE X-GuardM?

Varnostno dimno enoto X-GuardM z veliko koncentracijo barve v prahu, ki generira tudi do 30 m³ zelo gostega dima, lahko namestimo med bankovce, v paket, v torbo, denarnico in podobno. Sama izvedba zagotavlja, da je enota očem neopazna in jo je praktično nemogoče odkriti brez podrobnega in zamudnega pregleda.

Ob napadu in odtujitvi denarja, paketa, torbe, denarnice ipd., se v nastavljivi oddaljenosti od mesta napada aktivira sistem, ki sproži dimno enoto, ki generira do 30 m³ obarvanega zelo gostega dima. Posledica je obarvan denar, ki s tem postane neuporaben, hkrati pa se obarvajo tudi oblačila roparja, kar pogosto olajša iskanje storilcev. Velika koncentracija obarvanega gostega dima močno oteži pobeg roparja, saj ropar s tem na ulici opozori nase, prav tako pa ni mogoče upravljati z vozilom, v kolikor se sistem aktivira v kabini vozila.

Z uporabo posebnih mikrodelcev z unikatno vgravirano oznako, ki jih vstavimo v barvo, je mogoče kadarkoli ob prejemu tako obarvanega bankovca, torbe ali kosa oblačila enostavno in natančno določiti kraj ropa.

KOMU JE NAMENJEN X-GuardM?

Namenjen vsem, ki se ukvarjajo z prenašanjem in ravnanjem premoženja kot so:

Poštarji

Varnostniki

Bančni uslužbenci

Ostali, ki imajo opravka s prenosom denarja

X-GuardM

Sistem X-GuardM sestavljajo visokofrekvenčni sprejemnik kodiranega signala z dimno barvno enoto z vgrajenimi mikrodelci za unikatno prepoznavo barve ter oddajnikom visokofrekvečnega kodiranega aktivacijskega ter reset signala.